Потребителски телефон
02 81 83 100
Назад

Стандарт Моторс ООД

Стандарт Моторс ООД е създаден за да затвори цикъла на всички услуги в автомобилния сектор предлагани от Тандер Корпорация. Продава употребявани автомобили, предлага обратно изкупуване на Вашия употребяван автомобил, bay-back автомобили са в основната дейност на дружеството. По този начин фирмата разполага с богата гама от употребявани автомобили, нов внос, както и такива върнати от лизинг, които са поддържани в сервизите на Корпорацията и са с гарантиран произход. 

Стандрат Моторс ООД е компания, създадена от хора с визия и амбиция да изградят бизнес на взаимно доверие между клиент и търговец на упоребявани автомобили. Доверие и приятелски взаимоотношения с клиентите ни е нашият основен мотив в продажбите. Автомобили с доказан пробег и проверено техническо състояние може да откриете в нашите локации за продажба в София, ул. "Бяло Поле" 8Д , жк. Дружба ул. Цветан Лазаров 99, и на входа на гр. Бургас.

Изкупуваме автомобили на клиенти, които искат да заменят употребяван автомобил за нов от марките Opel, Suzuki и Great Wall.

 

Галерия