Потребителски телефон
02 81 83 100
Назад

Джи Ей Рент ЕООД

Фирма „Джи Ей Рент” е създадена през  2013 г., като основен партньор на „ Тандер Корпорация“ и в тясно сътрудничество с „ Тандер партс“ извършва транспорт на авточасти и консумативи на територията на България, Гърция и Румъния. През годините фирмата непрестанно се доказва пред клиентите си с точност и коректност, като постоянно се старае да обогатява асортимента на предлаганите услуги.

От 2023 г. «Джи Ей Рент» ЕООД придоби ЛИЦЕНЗ №26381 от МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА И СЪОБЩЕНИЯТА за международен автомобилен превоз на товари на територията на Общността така, както е предвидено в Регламент  (ЕО) №1072/2009 на Европейския парламент и на Съвета от 21 октомври 2009 г. относно общите правила за достъп до пазара на международни автомобилни превози на товари.

Ние сме транспортна фирма с екип от професионалисти, който си е поставил за цел да Ви предостави най-удобния и рентабилен превоз на товари.

Нашите бързи и адекватни решения в областта на транспортните услуги, доведоха до значителния брой лоялни клиенти, на които сме полезни с коректност и професионализъм, гарантиращи добре и в срок свършена работа. В стремежа си да се отзовем на Вашите нужди възможно най-бързо и качествено, екипът на “Джи Ей Рент“ ЕООД  продължава да изгражда име на адекватен партньор на фирми и физически лица в областта на бързите товаро-транспортна и разносна дейност.

Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства се извършва посредством GPRS система, позволяваща постоянно наблюдение на целия автопарк, проследяване движението на товара, навременна намеса при инциденти, както и гласова връзка с шофьорите, когато е необходимо.  

Шофьорите, назначени на работа във фирмата, притежават висока квалификация и стаж в сферата.

Релациите, по които извършва превози са:

·         София-Солун-София, ежедневно

·         Русе-Букурещ-София-Русе, ежедневно

·         София-Пловдив-София, ежедневно

·         София-Пловдив-Бургас-София, като до Бургас се извършват курсове два пъти седмично (вторник и петък)

Транспортът се извършва със собствени бусове “Опел Мовано“ с капацитет на товароносимост до 1,5 тона и обем 13 м3, шаси кабини “Опел Мовано” с брезент и капацитет до 1,5 тона и 20 м3. За доставки на територията на София се ползват „Опел Комбо“ и „Опел Виварио“.

С rent-a-car услугите на Джи Ей Рент ЕООД пътуването е истинско удоволствие. Сами избирате, спрямо изискванията си към техническите характеристики, автомобила, който ще Ви транспортира. Двигателят може да е бензинов или дизелов, а скоростната кутия – автоматична или ръчна. Автомобилите са с различен брой места и врати, както и с всякакви страхотни други екстри.

 Причините да ни изберете са:

 


ДЖИ ЕЙ РЕНТ ЕООД 
гр. София 1618, кв. Бояна, ул. “Лунна папрат” №3
тел.: (+359 2) 81 83 122; GSM: 0886 558 228
e-mail: acc@garent.bg

Галерия