Потребителски телефон
02 81 83 100
Назад

Сион ТД ООД

Стартирало през 1998 г. като Сион ТД ООД с основен предмет на дейност ремонти на всички марки автомобили по застрахователни събития, днес фирмата представлява модерен автосервизен център. Сион ТД ЕООД е експертен партньор както на корпоративни клиенти така и на крайни потребители. В условията на глобализация и непрекъснато нарастваща конкуренция, усилията ни са насочени към предоставянето на висококачествена услуга на разумна цена. Като част от групата на Тандер Корпорация ЕАД Сион ТД ЕООД има изградени традиции в следните основни дейности:

Материално-техническа база
Сион ТД ЕООД има капацитет и екипировка, които позволява да бъдат извършвани широка гама услуги по сервизиране на леки и лекотоварни автомобили, в т. ч.:

Сервизът работи с техника и материали на доказани производители:

Резервни части
С резервни части Сион ТД ЕООД се снабдява от Тандер Корпорация ЕАД. Разумна цена, гарантирано качество, бърза доставка - това са нашите основни принципи по отношение на резервните части.

В Сион ТД ЕООД работи мотивиран екип от над 20 висококвалифицирани специалисти с доказан професионален опит. Обучението и допълнителната квалификация са важна предпоставка за гарантирания успех. За това нашите служители периодично преминават както специализирано вътрешнофирмено обучение така и квалификационни курсове.

Клиенти на СИОН ТД ЕООД
Основни клиенти са: ЗД Бул Инс АД, ЗАД Дженерали, ЗПАД Булстрад, ЗПАД Алианц България и др.
Всеки клиент, който търси и ползва помощ от нашият сервиз, може да очаква и да изисква от него:СЕРВИЗ СИОН-ТД ЕООД 
гр. София 1582, ж. к. Дружба 2, бул. „Проф. Цветан Лазаров “ №99
тел.: (+359 2) 81 83 171; факс: (+359 2) 957 10 22
e-mail: siontd.service@gmail.com

Галерия