Потребителски телефон
02 81 83 100
Назад

ОФИЦИАЛЕН ДИЛЪР НА GREAT WALL

През 2015 г. Тандер Корпорация се довери на единствения български автомобилен производител – Литекс Моторс. Тандер е основен дилър на Грейт Уолл и сервизен партньор за гр. София, като Литекс Моторс предостави всичките си функции свързани с продажбата и следпродажбено обслужване на Корпорацията. Също така Корпорацията е официален дилър на Грейт Уолл за гр. Бургас. 

ДИЛЪРСТВА И АВТОСЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ

СЕРВИЗИ
АДРЕС ТЕЛЕФОН ФАКС EMAIL
гр. София 1618, кв.Бояна, ул. “Лунна папрат” №3 (+359 2) 81 83 155 (+359 2) 957 10 22 daniela.yankova@tanderbg.com
гр. Бургас 8000, район "7-ми километър" 0885 877 788 (+359 56) 80 88 75 dimitar.denev@gauto.bg
 

Great Wall Motors е най-големият частен производител на автомобили в Китай, чиито продукти се продават в над 100 държави в цял свят. Great Wall Motors е първата частна автомобилна компания, която се търгува на фондовата борса в Хонг Конг. Производителят разполага с над 30 филиала и повече от 38 000 служители в световен план. През лятото на 2011 г. в Тиандзин, Китай, компанията откри напълно нов модерен завод с максимален капацитет 1 000 000 автомобила годишно. Компанията разполага и със собствено производство на двигатели и трансмисии.

През последните десет години, благодарение на своите корпоративна култура и мениджмънт, компанията успява да постигне значителен растеж и положителни бизнес резултати, които я нареждат сред водещите автомобилни марки в Китай. С времето, младата високо-технологична компания Great Wall Motors получава редица отличия от водещи местни и световни институции.

Продуктовата стратегия на компанията се ръководи от три основни принципа: по-високи нива на оборудване, по-добро представяне и повече технологии. Планира до 2020 г. да се превърне в компания № 1 по продажби на икономични SUV и пикапи в цял свят.

За следващите няколко години, Great Wall Motors са предвидили разнообразна моделна гама автомобили за пазара на Европейската общност, която ще предложи на потребителите едно от най-добрите съотношения цена-продукт, следвайки актуалните автомобилни тенденции в света.

 

Актуални предложения :

HAVAL H2 - Функционален градски SUVhaval h2

HAVAL H2 вдъхновява с неподправен дизайн и изчистени линии. Дизайнът на автомобила е проектиран от един от водещите световни дизайнери - белгиецът Пиер Льоклер. Шофирането на HAVAL Н2 се превръща в истинско удоволствие, благодарение на интелигентните технологии, интегрирани в автомобила, високото качество на използваните материали и вниманието, отделено на всеки детайл.

Функции на автомобила, които са вдъхновени от стремежа към новаторство, и които ще направят Вашето пътуване по-приятно и сигурно:

Haval H2 1.5 T основни характеристики

 

HAVAL H6 - футуристичен дизайн и неповторимо излъчване

Футуристичен дизайн, хармонични линии, подчертано агресивен външен вид – това са характеристиките, които придават неповторимо излъчване на пълноразмерния SUV – HAVAL H6.

Сигурността е водещ мотив при проектирането на всеки един детайл
В търсене на безкомпромисна сигурност при проектирането на автомобила, конструкторите на Haval H6 разработват модела върху иновативна защитна клетка и допълнително усилват купето.

Повече пространство, повече комфорт
Купето на H6 осигурява максимално вътрешно пространство. Седалките са изработени от висококачествени, меки на допир материали и са с анатомичен профил за максимален комфорт на пасажерите, дори и при дълги пътувания.

Функции на автомобила, които са вдъхновени от стремежа към новаторство, и които ще направят Вашето пътуване по-приятно и сигурно:

 

Steed 6

STEED 6, по-луксозният и функционален представител на пикапите в гамата на GREAT WALL. Пикапът, който превъзхожда своя предшественик – STEED 5 /един от най-продаваните пикапи в България/ – с по-голямо междуосие, по-голям товарен отсек и повече място в купето.

STEED 6 впечатлява с по-дързък и агресивен външен вид, благодарение на масивната, хромирана решетка в съчетаниe с ярките предни светлини, оборудвани с оптично насочващи лещи. Просторната кабина, луксозният интериор и богатото оборудване гарантират повишен комфорт, докато здравото стоманено шаси и обширната каросерия с пръскано предпазно покритие гарантират отлична товароносимост.

STEED 6 е с 2.4-литров, редови 4-цилиндров двигател с електронно управление на запалването. Задвижването е 4х4, интелигентно и надеждно. Скоростите, както и при Steed 5, са бързи и бавни с демултипликатор с електронно задействане, а
раздатъчната кутия – с компютърно управление.

Пикапът разполага със системи за активна и пасивна безопасност, които ще осигурят безкомпромисна сигурност за шофьора и неговите спътници. Деформационно-устойчивото купе е допълнително подсигурено от носеща, стоманена рама и стоманени греди във вратите. Автомобилът е оборудван с двойни въздушни възглавници за шофьора и пасажера, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници тип завеси. За контрола върху автомобила и неговото пътно поведение отговарят електронната стабилизираща система (ESP), системите за спускане и изкачване по наклон (HHC, HBA) ,както и системата за мониторинг на налягането в гумите.

STEED 6 2.4 L основни характеристики

STEED 6 Star основни характеристики

 

 

Галерия