Потребителски телефон
02 81 83 100
Назад

Тандер сервиз

Стартирал през 1992 г. като “Евросервиз Тандер” ЕООД, с основен предмет на дейност ремонти на всички марки автомобили по застрахователни събития, днес Тандер Сервиз представлява най-модерния и голям сервизен център у нас и на Балканите. Ние сме експертен партньор, както на корпоративни клиенти, така и на крайни потребители.
В практиката си Тандер Сервиз сътрудничи с всички големи застрахователни компании, чрез договори за извършване на автосервизно обслужване.
Автосервизния ни комплекс представлява  модерна база, изградена съобразно съвременните изисквания и представи за един функционален комплекс, отговарящ напълно на нуждите на българския автомобилен и застрахователен пазар. Тандер Сервиз предлага на своите клиенти 24 часов прием на автомобили.
Както и при другите сервизи на Корпорацията работим с техника и материали на доказани производители: Celette, Termomechanika, Saico, Glazurit, Festo. Компютърни стендове за диагностика и регулиране на преден и заден мост 3D и др.
Съвместно с ”M-conzept” GmbH - Германия, Тандер Сервиз осигурява  внос на оригинални резервни части за широка гама марки и модели автомобили.  В условията на глобализация и непрекъснато нарастваща конкуренция, усилията на Тандер Сервиз са насочени към предоставянето на висококачествени услуги на разумни цени.
Комплекса ни разполага с изграден ликвидационен център. Същият се състои от два самостоятелни етажа с площ от 400 кв. м., както и паркинг с навес от 970 кв. м., който е изключително удобен за извършване на огледи. Между двата комплекса съществува топла връзка, която е голямо удобство за клиентите, предпочели комплекса.
Разгънатата площ на комплекса е 7560 кв. м построен върху 20 декара собствена земя, от които 4000 кв. м работна сервизна площ, разполагаща с най-модерно техническо оборудване, необходимо за един цялостен и завършен производствен цикъл, в това число собствен компютърен продукт за управление и контрол на цялостния производствен процес, видео наблюдение на работните постове, паркингите и съоръженията.


Уважаеми клиенти,

Когато ремонтирате автомобила си в Тандер Сервиз, може да се възползвате и от допълнителни пакети, които включват:

РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ОТ СЕРВИЗА

ДИАГНОСТИКА НА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ НА АВТОМОБИЛИ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ


Тандер Сервиз

гр. София 1618, кв. Бояна, ул. “Лунна папрат” №3
тел.: (+359 2) 81 83 137; факс: (+359 2) 957 10 22
e-mail: tander@tanderbg.com

Галерия