Потребителски телефон
02 81 83 100
Назад

Автосервиз Изток ЕАД

ОБЯВА

Автосервиз Изток ЕАД е създаден през 1961 година. Първоначално в него обслужва автомобилния парк на град София, а по-късно започва и гаранционна поддръжка на първите продадени в страната западни автомобили. През 1990 година, след демонополизацията на СО “Мототехника” Автосервиз Изток е обособен като самостоятелна фирма, а от 2004 г. е в групата на Тандер Корпорация. Със своя над шейсет годишен опит в предоставянето на автосервизни услуги на всички марки и модели на Българския пазар сме се доказали през годините на своето съществуване с висок професионализъм и коректност, както за клиенти на дребно, така и за големи корпоративни клиенти и застрахователни компании. Имаме сключени договори за автосервизни услуги със следните застрахователни компании:

Отговаряйки на всички съвременни изисквания в Европейския съюз и притежавайки необходимите сервификати сме спечелили открити процедури по ЗОП и са сключени договори със следните административни структури в столицата:

„Автосервиз Изток” ЕАД притежава един от най-големите и модерни автосервизни комплекси. Сервизните ни бази са новопостроени и с изключително висока енергийна ефективност. Изградили сме и разполагаме с напълно затворен цикъл на предоставяне на автосервизни услуги, включващи развита сервизна и магазинна мрежа и складови помещения. Имаме eжедневен внос от страни от Европейския съюз на резервни части, аксесоари и консумативи, съобразени с нуждите на пазара, за които имаме възможност да поддържаме на склад.

Спазвайки всички норми и правила ние сме ангажирани с опазване на околната среда, чрез правилното потребление на природни ресурси и възможностите за намаляване на вредните емисии при генерирането на отпадъци, чрез въвеждането на добри системи за управление, като се стремим да увеличим повторното им използване, чрез което да сведем до минимум опасностите за живота и здравето на хората и предлагайки качествени продукти и услуги.

Уважаеми клиенти,

когато ремонтирате автомобила си в Автосервиз Изток, може да се възползвате и от допълнителни пакети, които включват:

 Диагностика на електронни системи на автомобили:

Ремонтни дейности на преференциални цени при закупуване на необходимите резервни части от сервиза:

Допълнителни дейности:


АВТОСЕРВИЗ ИЗТОК
гр. София 1582, ж. к. Дружба 2, бул. „Проф. Цветан Лазаров “ №99
тел.: (+359 2) 80 80 456 и 80 80 403
e-mail: istok@abv.bg

 

Галерия