Потребителски телефон
02 81 83 100

Steed 6, по-луксозният и функционален представител на пикапите

11 Юли 2018

STEED 6, по-луксозният и функционален представител на пикапите в гамата на GREAT WALL. Пикапът, който превъзхожда своя предшественик – STEED 5 /един от най-продаваните пикапи в България/ – с по-голямо междуосие, по-голям товарен отсек и повече място в купето.

STEED 6 впечатлява с по-дързък и агресивен външен вид, благодарение на масивната, хромирана решетка в съчетаниe с ярките предни светлини, оборудвани с оптично насочващи лещи. Просторната кабина, луксозният интериор и богатото оборудване гарантират повишен комфорт, докато здравото стоманено шаси и обширната каросерия с пръскано предпазно покритие гарантират отлична товароносимост.

STEED 6 е с 2.4-литров, редови 4-цилиндров двигател с електронно управление на запалването. Задвижването е 4х4, интелигентно и надеждно. Скоростите, както и при Steed 5, са бързи и бавни с демултипликатор с електронно задействане, а
раздатъчната кутия – с компютърно управление.

Пикапът разполага със системи за активна и пасивна безопасност, които ще осигурят безкомпромисна сигурност за шофьора и неговите спътници. Деформационно-устойчивото купе е допълнително подсигурено от носеща, стоманена рама и стоманени греди във вратите. Автомобилът е оборудван с двойни въздушни възглавници за шофьора и пасажера, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници тип завеси. За контрола върху автомобила и неговото пътно поведение отговарят електронната стабилизираща система (ESP), системите за спускане и изкачване по наклон (HHC, HBA) ,както и системата за мониторинг на налягането в гумите.

Попитай сега за ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА на 0893 330 925


Галерия